JAVAJAN S.L.

Manlleu

facebook
Català
Castellano
English

"All great trips begins with a single step"

Jan Bover

Managing Director

I love doing what I do, nowadays managing this business project that I started in 1999 (www.javajan.com), but also traveling. In 2006 and for 5 years, I've traveled arround the world (www.globetour.org) and learned that all your dreams can become true if you dare to start them.

Specialty: ManagingNegotiationMàrquetingStrategic AnalysisTechnical Analysis
In Javajan I'm who manages and coordinates all the team, looking for a balance between the highest quality and customer satisfaction, optimal benefit and welfare for the company and its employees. Contact me, together we will succeed!

"If you want different results, dont always do the same."

Marta Costa

Marketing / Comercial

I am a expressive, creative, empathetic and communicative person, and I have dedicated my life to marketing, something that passionates and makes me feel fullfilled because of its dynamism and because I can keep learning with every project we work.

Specialty: MàrquetingCommunicationSocial mediaStrategic AnalysisTechnical Analysis
In Javajan I'm the person who will: hear you and explain you everything we can do for your company, recomend the best solution always taking your needs into account and seek for the best strategy for your project. What do you think? Shall we start?
(external collaboration)

"Do not sit and wait for someone to do what you want to see"

Jessica Mojeda

Project coordinator

I define myself as a responsible person, perfectionist, organized, clear and empathetic, always ready to give the best of myself in everything I do.

Specialty: CoordinationTechnical AnalysisNegotiationAccount Managemen
I work in Javajan since 2005, during this time I learned so many things that nowadays I'm the person who will understand what you need, will propose the best option for your project, will coordinate the entire process and ensure an optimal result delivered on time!

"Get out... and enjoy!"

Raquel La Rosa

Administration Manager

I'm mother of three girls, this together with my work makes me a very organized, responsible, and timely person. But I'm also outgoing, friendly and with contrasted flavours such as dancing and making wool.

Specialty: Administrative managementControlCustomer Service
Since 2002 I'm one of the first voices you will hear when you'll call us. I'll take care of all your domains and services deadlines and for sure I'll make easier any administrative tasks with us!

"Do not try to be the best of your team, try your team to be the best"

Gemma Mora

Senior developer

Sóc una persona molt responsable i entregada, m’implico al 100% en tot allò que faig i hi poso sempre els 5 sentits perquè el resultat sigui perfecte. En el meu temps lliure m’encanta la música, el mar, la pesca, i bussejar!

Specialty: PHP ProgrammingJavascriptLaravelAjax TechnologyHTML5CSS3
A Javajan seré la tècnica que farà el teu projecte a mida, parlaré amb tu des del començament per saber exactament què vols, per analitzar i aclarir conceptes, sempre estaré a prop teu per donar la forma i l’estructura desitjades i fer realitat el teu projecte!

"As Jack the Ripper said: let's go in parts"

Marc Gimeno

Programador web

Sóc una persona calmada, reflexiva i amb una mentalitat molt constructiva, m’agrada resoldre problemes desglossant-los amb parts més petites i trobar la solució pas a pas; així és com enfoco la feina, dissecciono tots els treballs i els faig per etapes per aconseguir un resultat final òptim. M’agrada molt la literatura i el cine de ciència ficció i de terror, la música electrònica i el heavy metal!

Specialty: PHP ProgrammingJavascriptLaravelSQLHTML5CSS3Git Version Control
A Javajan seré el programador que pensaré en l’estructura general del teu projecte abans de començar a treballar, així tindré una visió global que després podré dividir en seccions perquè el resultat final sigui exactament el que tu vols! Comencem?

"El éxito es ser quien eres"

Juan Heredia

Senior developer

Sóc un biotecnòleg que impulsat per un profund desig per investigar, aprendre noves tecnologies i per crear, vaig començar en el camp de la programació informàtica, a dia d’avui aquesta és la meva professió, la qual m’encanta i em permet continuar investigant i seguir aprenent noves metodologies de programació. En el meu temps lliure m’agrada anar al cinema i aprofundir en el camp de la biologia.

Specialty: PHP ProgrammingJavascriptLaravelIonicHTML5CSS3NodejsReactjsAngularjs
A Javajan seré la persona encarregada d’analitzar tècnicament el teu projecte, et proposaré la millor solució tecnològica i la programació més adequada, metòdica i consistent, perquè el producte final tingui un altíssim nivell de qualitat i satisfaci els teus requeriments.
(external collaboration)

"Nada es imposible"

Mario Martínez

Senior developer

Em defineixo com una persona molt inquieta, flexible i perfeccionista, tinc tantes ganes de conèixer les últimes actualitzacions tecnològiques del mercat que estic en constant procés de reciclatge. Tot això ho trasllado a la meva professió, en la que sempre busco l’excel·lència, i els millors resultats. En el meu temps lliure m’agrada el futbol i les sèries i pel·lícules de ciència ficció.

Specialty: PHP ProgrammingLaravelJavascriptHTML5CSS3NodejsMysqlAngularjsMongodbCordovaOracle
A Javajan analitzaré tots els reptes i requeriments del teu projecte, buscaré sempre la millor solució tècnica i el llenguatge informàtic més adequat pel teu producte, assegurant un resultat eficient i de màxima qualitat. Ens posem a treballar?

""

Jaume Masarnau

Fullstack developer

I am full stack developer and multi-disciplinary self-taught crossmedia designer, with a wide overview of new technologies, design and communication. I believe in making things simple and easy, open source software and, as a good ‘casteller’, in team working. If a problem means a challenge, I want that problem.

Specialty: PHP ProgrammingSymphonyLaravelJavascriptHTML5CSS3GNU/LinuxLanguages

"Per somiar desperts sols fa falta una cançó"

Erik Perea

Programador web

M’apassiona la informàtica i tot el que això comporta, dóna’m un projecte, música i et demostraré del que sóc capaç de fer.

Specialty: Administration of servers and networks GNU/Linux Hipervisor Esxi NAS Hardware
A Javajan sóc el membre més jove de l’equip de programació, junts innovem en tecnologia web.